Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Τροποποίηση δρομολογίων πλοίων

Την τροποποίηση των δρομολογίων των πλοίων Ε/Γ «ΕΛΥΡΟΣ » και Ε/Γ –Ο/Γ «ΛΑΤΩ», των Ε/Γ –Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» και «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», καθώς και των Ε/Γ –Ο/Γ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ" και Ε/Γ –Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ», λόγω καιρικών συνθηκών, γνωστοποίησε η ΑΝΕΚ.

Η ΑΝΕΚ Lines ανακοινώνει ότι μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου λόγω των δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών και προς ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών, τα Ε/Γ «ΕΛΥΡΟΣ » και Ε/Γ –Ο/Γ «ΛΑΤΩ», της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑ-ΧΑΝΙΑ, καθώς και τα Ε/Γ –Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ Ι» και «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα εκτελέσουν τα εγκεκριμένα δρομολόγια τους σήμερα 17/1/2011 με ώρα αναχώρησης 21:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ, ΧΑΝΙΑ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ. 

Εξάλλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το Ε/Γ –Ο/Γ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ»παραμένει στο λιμάνι της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. Μετά την άρση του απαγορευτικού θα αναχωρήσει για τον ΠΕΙΡΑΙΑ ως το εγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων.

Όπως επισημαίνεται, εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του δρομολογίου αυτού και για να επανέλθει το πλοίο το συντομότερο στα κανονικά του δρομολόγια θα παραμείνει ανεκτέλεστο το επόμενο δρομολόγιο με αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ 16:00 σήμερα 17/01/2011 προς ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΑΝΑΦΗ-ΚΑΣΟ-ΠΗΓΑΔΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟ-ΠΗΓΑΔΙΑ-ΚΑΣΟ-ΣΗΤΕΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ. 

Τέλος, σημειώνεται, ότι το Ε/Γ –Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» παρέμεινε στην Βενετία και θα αποπλεύσει μετά την βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Κατόπιν τούτου, το δρομολόγιο επιστροφής της σήμερον 17/01/2011 προς ΠΑΤΡΑ, αναμένεται να εκτελεσθεί ωε ακολούθως : Τρίτη 18/1/2011: Ηγουμενίτσα (ΑΦ 13:30-ΑΝ 13:45)-ΠΑΤΡΑ (ΑΦ.20:00).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v