Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Μειώθηκαν οι ζημιές του ομίλου στο εξάμηνο

Μειώθηκαν οι ζημιές του ομίλου Iντεάλ το α΄ εξάμηνο του 2004, διαμορφούμενες στα 2,1 εκατ. ευρώ, έναντι 13,0 εκατ. ευρώ, ενώ η μητρική εταιρία διεύρυνε τις ζημιές της το α΄ εξάμηνο, στα 36,4 εκατ. ευρώ.

Ιντεάλ: Μειώθηκαν οι ζημιές του ομίλου στο εξάμηνο
Μειώθηκαν οι ζημιές του ομίλου Iντεάλ το α΄ εξάμηνο του 2004, διαμορφούμενες στα 2,1 εκατ. ευρώ, έναντι 13,0 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2003, με βάση τις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις.

Η μητρική εταιρία αντίθετα, διεύρυνε τις ζημιές της στο α΄ εξάμηνο του 2004, στα 36,4 εκατ. ευρώ, έναντι 1,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της Ιντεάλ στο α΄ εξάμηνο του 2004 αυξήθηκαν οριακά 0,32%, διαμορφούμενες στα 23,6 εκατ. ευρώ, έναντι 23,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι πωλήσεις της μητρικής ανήλθαν στα 702 χιλ. ευρώ, ενώ πέρυσι η εταιρία εμφανίζει μηδενικό αριθμό πωλήσεων.

Στο πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού λογιστή για τη μητρική εταιρία, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι η Ιντεάλ δεν έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές για τις χρήσεις 1999 – 2003 και κατά συνέπεια οι φορολογικές υποχρεώσεις της για τις χρήσεις αυτές δεν έχουν καταστεί οριστικές.

Στην ενοποιημένη λογιστική κατάσταση σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε να προτείνει στη γ.σ. των μετόχων της 15ης Σεπτεμβρίου την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ώστε να εξυγιανθεί και να αναδιαρθρωθεί η κεφαλαιακή δομή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v