Ideal: Πιστοποιητικό εξειδίκευσης από Ciscο

To πιστοποιητικό εξειδίκευσης στα ασύρματα Δίκτυα, έλαβε η Ideal Systems από τη Cisco Systems, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης των λύσεων Wireless.

Ideal: Πιστοποιητικό εξειδίκευσης από Ciscο
Η Ideal Systems, ανακοίνωσε ότι έλαβε από τη Cisco Systems Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στα Ασύρματα Δίκτυα (Wireless). Με το Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης η Ideal Systems αποκτά τη δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης των λύσεων Wireless της Cisco Systems.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι εξειδικεύσεις Cisco προϋποθέτουν την πλήρωση εργασιακών θέσεων με άτομα τα οποία έχουν εξεταστεί και διαθέτουν συγκεκριμένα προσόντα. Οι συγκεκριμένες θέσεις αφορούν τον Υπεύθυνο Πωλήσεων, Μηχανικό Πωλήσεων, Υπεύθυνο για το Δικτυακό Προγραμματισμό και Σχεδιασμό, Μηχανικό Δικτύου και Υπεύθυνο για την Εφαρμογή και Υποστήριξη Εξειδικευμένων λύσεων της Cisco.

H Ideal Systems, αποτελεί την εταιρία Integrator του ομίλου Ideal από το 1998. Πεδίο δράσης της είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, δικτύων LAN και WAN, η υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών με έμφαση σε πλατφόρμες Microsoft, η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού (TBI), καθώς επίσης και η παροχή λύσεων που απευθύνονται σε εξειδικευμένες αγορές όπως η βιομηχανία, ο τραπεζικός τομέας, ο κατασκευαστικός και ξενοδοχειακός κλάδος, το λιανικό εμπόριο και ο τομέας φυσικής ασφάλειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v