Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vidavo: Συμμετοχή στη Healthcare Innovation Expo

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Healthcare Innovation Expo 2011» στο Λονδίνο, παρουσιάστηκε το πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής που λειτουργεί με την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση της VIDAVO.

Vidavo: Συμμετοχή στη Healthcare Innovation Expo
Στο πλαίσιο της έκθεσης «Healthcare Innovation Expo 2011» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, παρουσιάστηκε το πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Τηλεϊατρικής που υλοποιείται με την οργάνωση και την υποστήριξη της Vodafone Ελλάδας και λειτουργεί με το συντονισμό του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ, τη συμμετοχή του Ιατρικού Αθηνών ως το κεντρικό νοσοκομείο και την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση της VIDAVO. 

Ειδικότερα, η έκθεση «Healthcare Innovation Expo 2011» πραγματοποιήθηκε 9-10 Μαρτίου και κατάφερε να προσελκύσει εκπρόσωπους από το δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα. Επιπλέον, έδωσε τη δυνατότητα σε ιατρούς, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν τις αλλαγές που διαδραματίζονται με τη χρήση της καινοτομίας στην υγεία, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν, κυρίως στη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών.

Η παρουσίαση του προγράμματος της Τηλεϊατρικής της Vodafone Ελλάδος, διεξήχθη κατά τη διάρκεια σεμιναρίου με τίτλο «Πώς η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες πρωτοβάθμιας φροντίδας συνδέοντάς τους με τους ασθενείς τους, βελτιώνοντας την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους ασθενείς». 

Όπως επισημαίνεται, η VIDAVO με έδρα στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται σε πρωτοποριακές λύσεις για την από απόσταση διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας και την εξατομικευμένη παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών, έναν κλάδο που αναπτύσσεται ταχύτατα, καθώς αποτελεί σε παγκόσμια κλίμακα το μόνο τρόπο εξυγίανσης και μείωσης του κόστους του ασφαλιστικού συστήματος μέσω των λύσεων που προσφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v