Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έναρξη πτήσεων της ΤΑΡ Portugal προς Αθήνα

Η Αθήνα είναι ένας από τους έξι νέους προορισμούς που η ΤΑΡ Portugal ξεκινά αυτό το καλοκαίρι. Η στρατηγική αυτή κίνηση, η οποία εντάσσεται στο σχέδιο επέκτασης του δικτύου της για το 2011.

Έναρξη πτήσεων της ΤΑΡ Portugal προς Αθήνα
Η Αθήνα είναι ένας από τους έξι νέους προορισμούς που η ΤΑΡ Portugal ξεκινά αυτό το καλοκαίρι. Η στρατηγική αυτή κίνηση, η οποία εντάσσεται στο σχέδιο επέκτασης του δικτύου της για το 2011, έχει ως στόχο την αύξηση εισροής τουριστών, κυρίως από τις χώρες της Νότιας Αμερικής και κατ’ επέκταση την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.

Ταυτόχρονα η Αθήνα προσφέρεται ως ένας νέος προορισμός για την αγορά της Πορτογαλίας, όπως και η Λισαβόνα για την αγορά της Ελλάδας.

Ξεκινώντας στις 5 Ιουνίου με απευθείας πτήσεις, πέντε φορές την εβδομάδα, η ΤΑΡ Portugal θα συνδέει την Αθήνα με τον κόμβο της Λισαβόνας. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 χωρητικότητας 156 θέσεων, με διαρρύθμιση δύο κατηγοριών, διακεκριμένης και οικονομικής.

"Με την έναρξη αυτής της γραμμής η ΤΑΡ Portugal προσθέτει στο δίκτυό της έναν προορισμό - κλειδί, δημοφιλή τόσο για επιχειρηματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής. Η TAP Portugal αναπτύσσει σημαντικά τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα” δήλωσε ο γενικός διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας κ. Rui Lemos.
 
“Επίσης, οι δυναμικά αναπτυσσόμενες οικονομίες των χωρών της Νότιας Αμερικής συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, και μπορούμε να στηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια με το εκτεταμένο μας δίκτυο προς τη Βραζιλία για παράδειγμα”.

Η έναρξη της πτήσης αυτής, είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς ανάλυσης της αγοράς και των δυνατοτήτων της, όπως και της αποδοτικότητας του δρομολογίου, στοχεύοντας στην αύξηση της επιβατικής και εμπορευματικής κίνησης μεταξύ της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, καθώς επίσης Αφρικής και Αμερικής.

Η TAP Portugal, μέλος της Star Alliance, θα εκτελεί τo δρομολόγιο Αθήνα - Λισαβόνα με πτήσεις κοινού κωδικού (code-share) σε συνεργασία με την Aegean Airlines και με την οποία θα συνεχίσει να εκτελεί και τις πτήσεις με ανταποκρίσεις μέσω Ρώμης, Μιλάνου, Βαρκελώνης, και Μαδρίτης, από Αθήνα και Φρανκφούρτης, Μονάχου από Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο