Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών

Εμφαση στους βασικούς άξονες στρατηγικής της, τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις της και τις αναπτυξιακές προοπτικές της δόθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρίας Κρι Κρι στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Κρι Κρι: Παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών
Εμφαση στους βασικούς άξονες στρατηγικής της, τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις της και τις αναπτυξιακές προοπτικές της δόθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρίας Κρι Κρι στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών, σήμερα 5/5/2011. 

Η παρουσίαση διεξήχθη από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΚΡΙ-ΚΡΙ, κ. Π. Τσινάβο και από τον Οικονομικό Δ/ντή της εταιρίας, κ. Κ. Σαρμαδάκη.

Ειδικότερα, έπειτα από μια αναφορά στο προφίλ του Ομίλου της Κρι-Κρι, δόθηκε έμφαση στους βασικούς άξονες στρατηγικής της, τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις της και τις αναπτυξιακές προοπτικές της.

Στη συνέχεια ακολούθησε σχολιασμός των οικονομικών αποτελεσμάτων 12μήνου 2010, όπου γίνεται εμφανής η υγιής χρηματοοικονομική κατάσταση των εταιριών του Ομίλου. Η παρουσίαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.krikri.gr , απ' όπου το επενδυτικό κοινό μπορεί να λάβει λεπτομερή ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v