Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκλήρωση έργου από τη Lavisoft

Η Lavisoft ανακοινώνει την ολοκλήρωση της υλοποίησης του Συστήματος Κοστολόγησης Παραγωγής Οινοποιείου στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου.

Ολοκλήρωση έργου από τη Lavisoft
Η Lavisoft ανακοινώνει την ολοκλήρωση της υλοποίησης του Συστήματος Κοστολόγησης Παραγωγής Οινοποιείου στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου.

Το Σύστημα Κοστολόγησης Παραγωγής Οινοποιείου ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία παράλληλα με τις πιο καινοτόμες και λειτουργικές τεχνολογίες του Κλάδου της Πληροφορικής. Αποτελεί μέρος του εξελιγμένου ERP ERMIS (σύστημα διαχείρισης εταιρικών πόρων) της LAVISOFT, που δημιουργήθηκε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Με το υποσύστημα αυτό, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου θα είναι σε θέση να υπολογίζει το ακριβές κόστος παραγωγής τόσο για τα ημιέτοιμα προϊόντα (κρασιά χύμα) όσο και για τα τελικά προϊόντα (εμφιαλωμένα κρασιά). Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα τα κόστη λαμβάνοντας υπόψη τις αναλώσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, το εργατικό κόστος, τις αποσβέσεις των παγίων που εμπλέκονται στην παραγωγική διαδικασία και των γενικών βιομηχανικών εξόδων που αφορούν την κάθε φάση της παραγωγής (οινοποίηση ή εμφιάλωση) με βάση τα στοιχεία που αντλούνται από τα αντίστοιχα Υποσυστήματα του ERP ERMIS, Γενικής Λογιστικής, Αποθήκης, Παρακολούθησης Παγίων και Μισθοδοσίας από το HRMaster.

To αποτέλεσμα της διαδικασίας θα παράγει πληροφορίες για την επιχείρηση που θα απεικονίζουν, όχι μόνο το συνολικό κόστος κάθε παραγόμενου προϊόντος, αλλά και τον τρόπο που αυτό συντίθεται, ώστε να είναι σε θέση η Ένωση να προβεί στις αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις τόσο στην παραγωγική διαδικασία, όσο και στο καθορισμό της εμπορικής της πολιτικής, με ασφαλή τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v