Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ανάληψη έργου 1,6 εκατ. € στο Ομάν

H Βαράγκης ανακοινώνει την ανάληψη της μελέτης, κατασκευής και τοποθέτησης εξοπλισμού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ στο Juwaira Boutique Hotel, ως μέρος του "Salalah Beach Project", στο Σουλτανάτο του Ομάν.

Βαράγκης: Ανάληψη έργου 1,6 εκατ. € στο Ομάν
H Βαράγκης ανακοινώνει την ανάληψη της μελέτης, κατασκευής και τοποθέτησης εξοπλισμού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ στο Juwaira Boutique Hotel, ως μέρος του "Salalah Beach Project", στο Σουλτανάτο του Ομάν, στο έργο ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Κοινοπραξίας Muriya Tourism Development (www.muriya.om), στην οποία συμμετέχουν η Αιγυπτιακή Orascom Tourism & Development και η κρατική εταιρία Omran.

Συγκεκριμένα η Βαράγκης ανέλαβε τον σχεδιασμό της εσωτερικής διαρρύθμισης 65 σουιτών ξενοδοχείου, τον κατά παραγγελία σχεδιασμό επίπλων, την παραγωγή και προμήθεια εξοπλισμού στην Ελλάδα και την εν συνεχεία εξαγωγή, τοποθέτηση και εγκατάστασή του στο Σουλτανάτο του Ομάν.

Σημειώνεται δε ότι η εταιρία κέρδισε το εν λόγω υψηλής προβολής project μετά από διεθνή ανταγωνισμό, με γνώμονα στη σχετική μελέτη της και επιλογή των υλικών τον σεβασμό στην τοπική παράδοση και ιστορία του Ομάν, προσαρμοσμένα στα τοπικά κλιματολογικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2011 και εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της Εταιρίας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων στη Μέση Ανατολή και των προσπαθειών της για τη συνέχιση της αύξησης της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται δε ότι προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού ιδρύθηκε η θυγατρική VARANGIS TURNKEY SOLUTIONS LLC στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ στο Ομάν η Εταιρία αντιπροσωπεύεται από την τοπική Blue Umbrella LLC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v