Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Το λογισμικό ParkMaster στην Urbanica

Την LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής επέλεξε η εταιρεία URBANICA να αναπτύξει για λογαριασμό της ένα πολύπλευρο και εύχρηστο λογισμικό, διαχείρισης χώρων στάθμευσης και πλύσης οχημάτων, το ParkMaster.

Lavisoft: Το λογισμικό ParkMaster στην Urbanica
Την LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής επέλεξε η εταιρεία URBANICA AE (πρωτοπόρος εταιρεία στα συστήματα parking, τον έλεγχο πρόσβασης και τον αστικό εξοπλισμό), να αναπτύξει για λογαριασμό της ένα πολύπλευρο και εύχρηστο λογισμικό, διαχείρισης χώρων στάθμευσης και πλύσης οχημάτων, το ParkMaster.

Συγκεκριμένα, το ParkMaster που πρόσφατα ολοκληρώθηκε από τη LAVISOFT, αποτελεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Parking και Πλυντηρίου Αυτοκινήτων, υλοποιημένο να λειτουργεί με ασύρματο σύστημα διαχείρισης χώρων στάθμευσης, που είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα παρκινγκ, ανεξαρτήτως διαρρύθμισης ή μεγέθους.
 
Το ParkMaster δεν χρειάζεται μπαριέρες ή τερματικά εισόδου και εξόδου για να λειτουργήσει, παρά μόνο μια ασύρματη συσκευή τύπου PDA και το ανάλογο υπολογιστικό σύστημα (Η/Υ).

Η ασύρματη συσκευή καταγράφει με την κάμερα που διαθέτει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, εκδίδει το εισιτήριο εισόδου και αυτόματα ενημερώνει το λογιστικό πρόγραμμα. Με το ParkMaster, ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η καταγραφή και η παραλαβή των εισερχομένων οχημάτων θα γίνεται αποτελεσματικά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Την αποκλειστική εμπορική διάθεση του προϊόντος ParkMaster στην Ελληνική αγορά έχει η εταιρεία URBANICA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v