Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Τα πεπραγμένα & οι στρατηγικοί στόχοι

Τα πεπραγμένα της χρήσης 2010 και τους τρέχοντες στρατηγικούς στόχους της Βαράγκης ανέπτυξε, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Βαράγκης στη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουνίου.

Βαράγκης: Τα πεπραγμένα & οι στρατηγικοί στόχοι
Τα πεπραγμένα της χρήσης 2010 και τους τρέχοντες στρατηγικούς στόχους της Βαράγκης,  ανέπτυξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Βαράγκης στη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουνίου. 

Αναλυτικότερα, κατά την εν λόγω Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Βαράγκης ανέλυσε στους μετόχους τα πεπραγμένα της χρήσης 2010 και ανέπτυξε τους τρέχοντες στρατηγικούς στόχους της Εταιρίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαράγκης ανέφερε ότι ενόψει της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της ύφεσης στην Ελλάδα, που αναμένεται να κορυφωθεί εντός του 2011, με αποτέλεσμα τον περιορισμό των ευκαιριών πώλησης και της ζήτησης, η Διοίκηση του Ομίλου αφενός συνεχίζει τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών, ιδίως στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, και την ανάληψη ειδικών έργων και αφετέρου ενίσχυσε κεφαλαιακά και λειτουργικά τον Όμιλο.

Επιπλέον εντός του 2010 λήφθησαν μέτρα που παρότι είχαν άμεση επίπτωση στα αποτελέσματα και καθαρή θέση του Ομίλου, εντούτοις θα βελτιώσουν σημαντικά τα έξοδα προσωπικού και τα έξοδα διάθεσης.

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω, η Εταιρία συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται στη λιανική αγορά (συλλογές «Δια Χειρός"«Schemata" έπιπλα σπιτιού σύγχρονου design στο Zanotta Shop Athens καθώς και τη συλλογή λευκών ειδών Lexington στο δίκτυο πωλήσεων της Εταιρίας στο Golden Hall και στο Notos Home της πλατείας Κοτζιά) και στους τομείς Β2Β επαγγελματικού επίπλου και εξοπλισμού (Steelcase), συστημάτων δόμησης γραφείου (Fantoni) και ειδικών επαγγελματικών έργων (contracts).

Η αγορά αυτή εμφανίζει προς το παρόν σημαντική μείωση και είναι συνδεδεμένη με τις εξελίξεις της Ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v