Στα γραφεία της ΕΥΑΘ ο CEO της Aguas de Portugal

Τα γραφεία της ΕΥΑΘ επισκέφτηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Aguas de Portugal Internacional - Servicos Ambientais SA Claudio de Jesus .Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επικαιροποιήθηκε το Μνημόνιο Προθέσεων.

Στα γραφεία της ΕΥΑΘ ο CEO της Aguas de Portugal
Τα γραφεία της ΕΥΑΘ επισκέφτηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Aguas de Portugal Internacional - Servicos Ambientais SA Claudio de Jesus, ανταποδίδοντας προηγούμενη επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου, Ν. Παπαδάκη, και του αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ Δημήτρη Ασβεστά, στην Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επικαιροποιήθηκε το Μνημόνιο Προθέσεων (Memorandum of Intent) που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο προβλέπει συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης προσωπικού, όπως και ανάπτυξη κοινών δράσεων στη Βόρεια Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Ακολούθησε παρουσίαση της ΕΥΑΘ Α.Ε. και υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Η Aguas de Portugal Internacional - Servicos Ambientais SA αποτελεί το διεθνή βραχίονα της μητρικής κρατικής εταιρείας Aguas de Portugal, S.G.P.S., S.A., που δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος στην Πορτογαλία με 7,5 εκατ. πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v