Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΟΝ: Εγκριση από Γ.Σ. για νέα μέλη του Δ.Σ.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2011της ΑΧΟΝ μεταξύ αλλών εγκρίθηκε η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ο ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού.

ΑΧΟΝ: Εγκριση από Γ.Σ. για νέα μέλη του Δ.Σ.
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2011της ΑΧΟΝ μεταξύ αλλών εγκρίθηκε η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ο ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού.

Η Γενική Συνέλευση, εξέλεξε παμψηφεί ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κάτωθι:

Τον Τερζόπουλο Απόστολο μέλος εκτελεστικό, την Σταματάκη Βασιλική μέλος εκτελεστικό, την Πάκα Παρασκευή μέλος μη εκτελεστικό, τον Ευαγγελάρα Ιωάννη μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό και τον Νικολαϊδη Πέτρο μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι διετής, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γ.Σ. που θα συγκληθεί εντός του Α' εξαμήνου του έτους 2013 για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της χρήσης 2012.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την από 22/03/2011 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. κου Δουμάνογλου Παναγιώτη από τον κ. Σωτηρόπουλο Παναγιώτη.

Η Γενική Συνέλευση, εξέλεξε παμψηφεί, ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου τους κάτωθι: Ευαγγελάρα Ιωάννη, Πρόεδρο (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος), Νικολαΐδη Πέτρο, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό) και Πάκα Παρασκευή, Μέλος (μη εκτελεστικό)
Η θητεία της επιτροπής Ελέγχου ορίστηκε διετής, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γ.Σ. που θα συγκληθεί εντός του Α' εξαμήνου του έτους 2013 για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της χρήσης 2012.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση, εξέλεξε ως μέλη της Επιτροπής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων τους: κα Κατσαρού Παρασκευή κον Λεόντιο Κωνσταντίνο και κον Καφύρα Κωνσταντίνο. Η θητεία της Επιτροπής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων ορίστηκε μονοετής, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γ.Σ. που θα συγκληθεί εντός του Α' εξαμήνου του έτους 2012 για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της χρήσης 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v