Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας Λάππας: Εκτιμήσεις για τα μεγέθη 2004

Τις εκτιμήσεις για τη πορεία των μεγεθών του 2004 και τα σχέδια επέκτασης της θυγατρικής Yιοί Ευθ. Παπαγιάννη, με νέα καταστήματα mothercare σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στην Ελλάδα, παρουσίασε σήμερα η Ι. Κλουκίνας Ι. Λάππας σε εκπροσώπους του τύπου.

Κλουκίνας Λάππας: Εκτιμήσεις για τα μεγέθη 2004
της Αντιόπης Σχοινά

Κέρδη στα 10 εκατ. ευρώ και τζίρο στα 43 εκατ. ευρώ προβλέπει η διοίκηση της Ι. Κλουκίνας Ι. Λάππας, για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης.

Σε συνάντησης της, με τους εκπροσώπους τύπου, η εταιρία αναφέρθηκε στους στόχους για την ανάπτυξη της θυγατρικής Yιοί Ευθ. Παπαγιάννη, αποκλειστικού αντιπρόσωπου του αγγλικού οίκου mothercare.

Βασικοί άξονες της στρατηγικής αποτελούν η αύξηση των καταστημάτων της εταιρίας σε 30 την επόμενη τριετία, εντός Ελλάδος και το άνοιγμα 15 νέων καταστημάτων στα Βαλκάνια.

Ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή λειτουργεί το πρώτο κατάστημα της εταιρίας στο Βουκουρέστι, σε έκταση 700 τ.μ. τα επίσημα εγκαίνια του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Στη Ρουμανία έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα νέου καταστήματος στις αρχές του 2005, σε εμπορικό κέντρο του Βουκουρεστίου, ενώ στο τέλος του ίδιου έτους πρόκειται να λειτουργήσει και τρίτο κατάστημα, στην περιοχή Τυνησουάρα.

Όσον αφορά στην περαιτέρω επέκταση της εταιρίας στα Βαλκάνια, επόμενοι στόχοι της διετίας, αποτελούν οι αγορές της Κροατίας, Ουγγαρίας και Βουλγαρίας.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε την παράταση του συμβολαίου συνεργασίας για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στα Βαλκάνια και την Ελλάδα των προϊόντων mothercare μέχρι και το 2027 καθώς και την εγκατάσταση της με νέο κατάστημα στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v