Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Σύσταση της εταιρίας ITALIA FILM AE

Στη σύσταση εταιρίας με την επωνυμία ITALIA FILM AE, ανακοίνωσαν ότι προχωρούν η Audio Visual  με την ITALIA FILM INTERNATIONAL με σκοπό την αγορά δικαιωμάτων κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood.

Audio Visual: Σύσταση της εταιρίας ITALIA FILM AE
H Audio Visual ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικής διανομής στη Μέση Ανατολή και μέλος του ομίλου G. VINCENTI AND SONS SAL.

Tα δύο μέρη προχωρούν στην σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ITALIA FILM AE στην οποία η ημετέρα εταιρεία θα συμμετέχει με ποσοστό 25% στο καταβεβλημένο κεφάλαιο, ύψους εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.
 
Οι βασικοί στόχοι της υπό σύσταση, εταιρείας είναι αφενός η εξασφάλιση και η συμφέρουσα αγορά των δικαιωμάτων ιδιαίτερα σημαντικών και μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, πράγμα που εγγυώνται η επενδυτική θέση και οι σχέσεις της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL με τις διεθνείς εταιρείες παραγωγής και αφετέρου η εκμετάλλευσή των αντίστοιχα στην Ελλάδα και Κύπρο, κάτι που εγγυώνται η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, και η θέση της εταιρείας Audio Visual στην ελληνική αγορά.

Oι επικεφαλής των δύο εταιρειών κύριοι Joseph Vincenti της ITALIA FILM INTERNATIONAL SAL και Χάρυ Αντωνόπουλος της Audio Visual εκτιμούν ότι η καινούργια εταιρεία θα έχει άμεσα επιτυχή αποτελέσματα στον χώρο της ψυχαγωγίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v