Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tηλέτυπος: Μεταβίβαση μετοχών της Multichoice

Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης μετοχών της Multichoice Hellas, γνωστοποίησε η Τηλέτυπος. Το προϊόν της πώλησης θα καλύψει την κατά 12,5% συμμετοχή της Τηλέτυπου Κύπρου στο μετοχικό κεφάλαιο της Ολλανδικής εταιρίας NetMed N.V.

Tηλέτυπος: Μεταβίβαση μετοχών της Multichoice
Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης μετοχών της Multichoice Hellas, γνωστοποίησε η εταιρία Τηλέτυπος, μετά και την εγκρισή τους από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές (την 27η Νοεμβρίου 2003 από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την 21η Σεπτεμβρίου 2004 από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης).

Ειδικότερα, στις 19 Ιουνίου 2003 η Τηλέτυπος προέβη στην πώληση 11.900 μετοχών (ονομαστικής αξίας 67 ευρώ εκάστης), που αντιστοιχούν σε ποσοστό 7% τoυ μετοχικού κεφαλαίου της Multichoice Ηellas, με τίμημα 559 ευρώ ανά μετοχή, προς την αλλοδαπή εταιρία με την επωνυμία Dikomo Invstements Sarl.

Επίσης, την ίδια ημερομηνία η Τηλέτυπος Κύπρου ΛΤΔ, κατά 100% θυγατρική της Τηλέτυπος, προέβη στην πώληση 59.500 μετοχών της Multichoice Hellas (ονομαστικής αξίας 67 ευρώ εκάστης), με τίμημα 559 ευρώ ανά μετοχή, προς την αλλοδαπή εταιρεία με την επωνυμία Tiledrasis S.A..

Το προϊόν της πώλησης θα καλύψει την κατά 12,5% συμμετοχή της Τηλέτυπου Κύπρου ΛΤΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της Ολλανδικής εταιρίας NetMed N.V.

Η NetMed N.V., μητρική εταιρία της Multichoice Hellas, δραστηριοποιείται στη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v