Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουτάρης: Την αύξηση κεφαλαίου αποφάσισε η ΓΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 501.000 ευρώ με αναλογία μιας νέας μετοχής για κάθε 32 παλαιές, αποφάσισε η επαναναληπτική Γενική Συνέλευση της Μπουτάρης στις
8/9.

Μπουτάρης: Την αύξηση κεφαλαίου αποφάσισε η ΓΣ
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 501.000 ευρώ με αναλογία μιας νέας μετοχής για κάθε 32 παλαιές,αποφάσισε η επαναναληπτική Γενική Συνέλευση της Μπουτάρης στις
8/9.

Αναλυτικότερα στη Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν 6 μέτοχοι, 2 δια πληρεξουσίου και 2 αυτοπροσώπως, κατέχοντες 9.603.977 κοινές μετοχές ήτοι ποσοστό 37,79%.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα: α) την μη συζήτηση του θέματος 8 (μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών), β) την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κατά 501.000 ευρώ με την έκδοση 835.000 κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ, η διάθεση των οποίων θα γίνει κατά προτίμηση στους παλαιούς μετόχους, κοινούς και προνομιούχους, με αναλογία μιας νέας μετοχής για κάθε 32 παλαιές και γ) ενέκρινε την έκθεση του Δ.Σ., που αφορά στο άρθρο 9 του Ν. 3016 / 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο