Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ: Πιθανή είδοδος της Mothercare στα παιχνίδια

Τη δυνατότητα εισόδου της θυγατρικής mothercare και στην συναφή αγορά των παιχνιδιών, εξετάζει η εταιρία Ι. Κλουκίνας Ι. Λάππας, απαντώντας στην από 19/10/2004 επιστολής του Χ.Α., αναφορικά με δημοσίευμα τύπου.

ΚΛΜ: Πιθανή είδοδος της Mothercare στα παιχνίδια
Την δυνατότητα εισόδου της και στην συναφή αγορά των παιχνιδιών διερευνά η ”Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη A.E.” (mothercare) θυγατρική της Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας στα πλαίσια της επεκτατικής - επιχειρηματικής της πολιτικής.

Αυτό τονίζει με επιστολή της στο ΧΑ η εισηγμένη εταιρία Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας, απαντώντας στην από 19/10/2004 επιστολής του, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησίας.

Συνεχίζοντας, η Ι. Κλουκίνας Ι. Λάππας επισημαίνει, ότι στα πλαίσια της εν λόγω διερεύνησης βρισκόμαστε σε πρώιμη φάση εκπόνησης σχετικής μελέτης αναφορικά με την ανωτέρω αγορά και τις δυνατότητες επιλογών μας.

Η εταιρία γνωρίζοντας την ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με τις υποχρεώσεις γνωστοποίησης σημαντικών γεγονότων στο επενδυτικό κοινό θα προβεί άμεσα σε σχετική ενημέρωση στην περίπτωση οριστικής απόφασης για οποιαδήποτε συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v