Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΨΑ: Λανσάρισμα των πρώτων βιολογικών αναψυκτικών

Τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά, τα ΕΨΑ bio, παρουσίασε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΕΨΑ. Πρόκειται για την ΕΨΑ bio, βιολογική λεμονάδα και την EΨΑ bio βιολογική πορτοκαλάδα.

ΕΨΑ: Λανσάρισμα των πρώτων βιολογικών αναψυκτικών
Τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά, τα ΕΨΑ bio, παρουσίασε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΕΨΑ. Πρόκειται για την ΕΨΑ bio, βιολογική λεμονάδα και την EΨΑ bio βιολογική πορτοκαλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια ιστορική αναδρομή στην μακρά ιστορία της ΕΨΑ και την παράδοσή της στην καινοτομία. Η παραγωγή των EΨΑ bio είναι κομμάτι αυτής της παράδοσης και απόρροια της δέσμευσης της εταιρείας στη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή της στρατηγική.

Επισημαίνεται, ότι η στρατηγική αυτή να διοχετεύει στην αγορά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, προάγουν πάντα τόσο το brand της ΕΨΑ όσο και την ελληνική παραγωγική και επιχειρηματική δυναμική γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο