Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΟΝ: Διευκρινίσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Η εταιρία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι του Δημοσίου, επισημαίνει η ΑΧΟΝ Συμμετοχών, σε απάντηση επιστολής του ΧΑ. Οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες βρίσκονται στην τελική ευθεία για την αποπληρωμή τους.

ΑΧΟΝ: Διευκρινίσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές
Η εταιρία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, επισημαίνει η ΑΧΟΝ Συμμετοχών, σε απάντηση επιστολής του ΧΑ. Οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται στην τελική ευθεία για την αποπληρωμή τους.

Ειδικότερα, σημειώνεται, ότι η εταιρία σήμερα δεν οφείλει δόσεις κεφαλαίου επί των δανείων που έχει συνάψει. Ως προς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τόκων, που σήμερα ανέρχονται σε 1.241.014 €, οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συνολική ρύθμιση και αποπληρωμή τους εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος. 

Επιπλέον, με την επιφύλαξη φορολογικών οφειλών ύψους 94.406 €, οι οποίες θα υπαχθούν σε ρύθμιση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, η Εταιρία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης ή των εργαζομένων. Ομοίως, δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι προμηθευτών.

Ως επακόλουθο των ανωτέρω, η Εταιρία δεν αντιμετωπίζει άμεσα θέμα ρευστότητας. 

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέρονται στην σημερινή συναφή ανακοίνωση της θυγατρικής εταιρίας μας EUROMEDICA Α.Ε., η πορεία της Εταιρίας ουσιαστικά συναρτάται με την πορεία αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v