Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διαδικασίες ανάληψης έργων η Λάμψα

Η Λάμψα έχει την πρόθεση να συμμετάσχει άπαξ ως μέλος ένωσης προσώπων σε διαδικασίες ανάληψης έργων ή/και προμηθειών ή/και υπηρεσιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν. 3310/2005.

Σε διαδικασίες ανάληψης έργων η Λάμψα
Η Λάμψα έχει την πρόθεση να συμμετάσχει άπαξ ως μέλος ένωσης προσώπων σε διαδικασίες ανάληψης έργων ή/και προμηθειών ή/και υπηρεσιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν. 3310/2005, όπως τροποποιηθείς ισχύει, νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα ή/και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και εν πάση περιπτώσει των νομικών προσώπων και φορέων οποιασδήποτε μορφής.

Για τον ανωτέρω λόγο, καλούνται οι ανώνυμες εταιρείες (ή η τυχόν άλλης νομικής μορφής οντότητες) μέτοχοι της εταιρείας, κατά την έννοια του άρθρου 1 παρ. 3 του ως άνω Π.Δ. 82/1996, και των λοιπών εφαρμοστέων διατάξεων, οι οποίες πρέπει να έχουν βάσει του καταστατικού στις ονομαστικές μετοχές, να προσκομίσουν στην εταιρεία μας βεβαίωση για τον μέχρι φυσικού προσώπου κλπ. προσδιορισμό των μετόχων τους ή την κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005, ως ισχύει, απαλλαγή τους, προκειμένου η εταιρεία μας να καταρτίσει το προβλεπόμενο από τις παραπάνω διατάξεις ειδικό μετοχολόγιο, των ανωνύμων εταιρειών ή τυχόν άλλης νομικής μορφής οντοτήτων, μετόχων της.

Επισημαίνεται τέλος ότι η μη συμμόρφωση των παραπάνω εταιρειών μετόχων της εταιρείας προς τα ανωτέρω, επιφέρει τις κυρώσεις που προ-βλέπονται από το άρθρο 2 του παραπάνω ΠΔ 82/96 (στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από την μετοχική ιδιότητα κλπ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v