Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Β.Σ. Καρούλιας: Είσοδος και στη διανομή τροφίμων

Το "βάπτισμα του πυρός" και στη διανομή τροφίμων πέραν των αλκοολούχων ποτών και των κρασιών, θα λάβει από την 1η Ιανουαρίου η Β.Σ. Καρούλιας μέσω της συνεργασίας που σύνηψε με την εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Β.Σ. Καρούλιας: Είσοδος και στη διανομή τροφίμων
Το "βάπτισμα του πυρός" και στη διανομή τροφίμων πέραν των αλκοολούχων ποτών και των κρασιών που διακινεί μέχρι σήμερα, θα λάβει από την 1η Ιανουαρίου η Β.Σ. Καρούλιας μέσω της συνεργασίας που σύνηψε με την εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ.

Η εν λόγω συνεργασία η οποία θα είναι πενταετούς διάρκειας αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Αφενός η Καρούλιας μέσω της συνεργασίας αυτής διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διανέμει και με προϊόντα τροφίμων και αφ ετέρου η Παπαδημητρίου ενισχύει την παρουσίαση της στο ράφι των σούπερ μάρκετ και επιτυγχάνει παράλληλα διείσδυση και στο χώρο του HORECA (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering,, κλπ).
 
Η γνώση της Καρούλιας για την αγορά της μαζικής εστίασης ήταν άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που η εταιρεία Παπαδημητρίου, γνωστή στην αγορά με τα προϊόντα βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτας, τις μουστάρδες Balsamon και τα αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα Sunfi, επέλεξε την Καρούλιας για να διανέμει τα προϊόντα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Παπαδημητρίου μέσω αυτής της συνεργασίας αναμένει αύξηση του τζίρου της κατά 30% στην ελληνική αγορά.

Σημειώνεται ότι στα σήματα που σήμερα διακινεί η Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: Cutty Sark, The Famous Grouse, METAXA, Ούζο Πλωμαρίου Ισ. Αρβανίτη, Stolichnaya, Jack Daniel`s, Southern Comfort, Finlandia, El Jimador, Jagermeister, Remy Martin, Cointreau, Tullamore Dew, Sierra κ.α.

Επίσης το Τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή και μία σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των Κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Σπυρόπουλου, Σιγάλα, ΕΟΣ Σάμου, Κατώγι Αβέρωφ, Στροφιλιάς, Τέχνης Οίνου και Αβαντίς. Υπενθυμίζεται επίσης ότι πριν ένα χρόνο η Β. Σ. Καρούλιας πέρασε σε ελληνικά χέρια καθώς εξαγοράσθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Χρήστο Αργυρού μέσω της ΙΜΑ Α.Ε.

Από την άλλη πλευρά η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ,που ιδρύθηκε το 1938 και διαθέτει εργοστάσιο στην Καλαμάτα, κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία Βαλσαμικού Ξυδιού (Βαλσαμικό Ξύδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου).

Επίσης έχει σημαντική δραστηριότητα σε σταφίδες (Alice), μουστάρδες (Balsamon) και αποξηραμένα φρούτα (Sunfit). Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Καλαμάτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο