Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα έκδοση Payroll Master από τη Lavisoft

Η Lavisoft ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της λύσης, που αφορά στην παρακολούθηση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης. Η λύση αυτή διατίθεται στην Ελληνική αγορά μέσω του συστήματος της LAVISOFT Payroll Master.

Νέα έκδοση Payroll Master από τη Lavisoft
Η Lavisoft ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της λύσης, που αφορά στην παρακολούθηση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης. Η λύση αυτή διατίθεται στην Ελληνική αγορά μέσω του συστήματος της LAVISOFT Payroll Master.

Το Payroll Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού. Το Payroll Master της LAVISOFT δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίηση στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου, πραγματοποιείται αυτόματη ενημέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, παρέχοντας έτσι στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας μια αξιόπιστη λύση.

Με το Payroll Master της LAVISOFT, η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον, ενώ ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να διεξαχθεί είτε για ολόκληρη την εταιρεία, είτε για ομάδα εργαζομένων, ή ακόμα και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v