Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακρίτας: ”Οικουμενικό Σύμφωνο” για Εταιρική Ευθύνη

Το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προσυπέγραψε και υιοθέτησε η Ακρίτας, η οποία δεσμεύθηκε να εφαρμόζει πιστά και σε όλη την έκτασή της το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Ακρίτας: ”Οικουμενικό Σύμφωνο” για Εταιρική Ευθύνη
Το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προσυπέγραψε και υιοθέτησε η Ακρίτας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βιομηχανία επεξγεργασίας ξύλου Ακρίτας, με επίσημο έγγραφό της προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Κόφι Ανάν, προσυπέγραψε, υιοθέτησε και δεσμεύθηκε να εφαρμόζει πιστά και σε όλη την έκτασή της το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ, για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η εν λόγω κίνηση βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και συνέχεια με τη φιλοσοφία της εταιρίας, από τη στιγμή της ίδρυσής της, πριν από 28 χρόνια.

Σημειώνεται επίσης πως η Ακρίτας είναι η τρίτη κατά σειρά ελληνική εταιρία που προσυπέγραψε και δεσμεύθηκε στο Οικουμενικό Σύμφωνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μετά την Τιτάν και την Εμπορική Τράπεζα.

Τέλος, αναφέρεται πως οι εταιρίες που προσυπογράφουν το ”Οικουμενικό Σύμφωνο” είναι υποχρεωμένες να αναφέρουν σε ετήσια βάση και σε μετρήσιμα μεγέθη τις σχετικές ενέργειές τους, στον ΟΗΕ, ο οποίος τις διαγράφει, εάν δεν επιδείξουν την αναγκαία συνέπεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v