Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic:Διευκρινίσεις για πώληση 37,5% της ΕΝΑΛΕΝ

Σε 22.500 ευρώ ανήλθε το τίμημα από την πώληση ποσοστού 37,5% που κατείχε η Dionic επί του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής ΕΝΑΛΕΝ, όπως επισημαίνεται σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Dionic:Διευκρινίσεις για πώληση 37,5% της ΕΝΑΛΕΝ
Σε 22.500 ευρώ ανήλθε το τίμημα από την πώληση ποσοστού 37,5% ήτοι 22.500 μετοχές που κατείχε η Dionic επί του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής ΕΝΑΛΕΝ, όπως επισημαίνεται σε απάντηση σχετικού ερωτήματος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Dionic διευκρινίζει ακόμη ότι το επενδυτικό σχήμα ανέλαβε την υποχρέωση της αποκλειστικής χρηματοδότησης της ΕΝΑΛΕΝ για την κατασκευή και λειτουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου 2,2mw στο έλος Λακωνίας (θέση Ανοιγμα) το οποίο θα ανέλθει στο ποσό των 3.972.000€ συν αναλογούντα ΦΠΑ. Το τίμημα της πώλησης καταβλήθηκε με την μεταβίβαση των μετοχών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, μετά την πώληση το ποσοστό της Dionic στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ ανέρχεται σε 37,5% διατηρώντας την Διοίκηση της εταιρείας. Το οικονομικό αποτέλεσμα για την εταιρεία που προκύπτει από την πώληση αυτή είναι ζημία 138 χιλ €.

Σε ενοποιημένη βάση μειώνεται το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων των ιδιοκτητών της μητρικής κατά ποσό 1.865 χιλ. € με αντίστοιχη αύξηση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v