Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Στις 9/1 η μετροπή ομολογιών σε μετοχές

H Dionic ανακοινώνει την έναρξη άσκησης δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές στις 9/1/2012 αναφορικά με το ΜΟΔ ύψους 1.500.000 ευρώ που εκδόθηκε με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης.

Dionic: Στις 9/1 η μετροπή ομολογιών σε μετοχές
H Dionic ανακοινώνει την έναρξη άσκησης δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές στις 9/1/2012 αναφορικά με το ΜΟΔ ύψους 1.500.000 ευρώ που εκδόθηκε με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης, με εκπρόσωπο των ομολογιούχων και διαχειριστή πληρωμών την Merit.

Οι κ.κ. Ομολογιούχοι έχουν το δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές της Dionic μία εργάσιμη ημέρα μετά το πέρας δέκα πέντε μηνών από την ημερομηνία εκδόσεως των ομολογιών και εφεξής κάθε εργάσιμη ημέρα μετά την παρέλευση 3 μηνών μέχρι και την ημερομηνία λήξεως του ΜΟΔ. Οι ομολογιούχοι δύνανται να ζητούν τη μετατροπή των εν λόγω τίτλων σε μετοχές της Εταιρίας μόνο κατά τις ημερομηνίες που προβλέπονται στο πρόγραμμα.

Λόγος Μετατροπής :

25.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ ανά 1 ομολογία μετατρέψιμη σε μετοχές αξίας τιμής εκδόσεως 10.000 ευρώ.

Οι κ.κ. Ομολογιούχοι θα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους και να μετατρέπουν τις ομολογίες σε μετοχές της εταιρείας ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Το αργότερο πέντε (5) εργάσιμες μέρες πριν την εκάστοτε Ημερομηνία Μετατροπής, για τις Ομολογίες που έχουν στον λογαριασμό τους θα πρέπει να απευθύνουν στην εκδότρια μέσω του διαχειριστή πληρωμών ανέκκλητη έγγραφη δήλωση δια της οποίας θα ασκεί το δικαίωμα μετατροπής κατά την οριζόμενη ημερομηνία μετατροπής . Συνεπώς για την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία μετατροπής, δηλαδή την 9/1/2012 η πιο πάνω ανέκκλητη έγγραφη δήλωση των ομολογιούχων θα πρέπει να γίνει μέχρι και την 30 /12/2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v