Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Επέκταση σκοπού αποφάσισε η Γ.Σ.

Την επέκταση του σκοπού της εταιρίας στην αγοραπωλησία ρύπων, στην παραγωγή ζάχαρης και στην ανάπτυξη αγροτοβιομηχανικών δραστηριοτήτων, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της εταιρίας Επίλεκτος που συνήλθε σήμερα.

Επίλεκτος: Επέκταση σκοπού αποφάσισε η Γ.Σ.
Την επέκταση του σκοπού της εταιρίας στην αγοραπωλησία ρύπων, στην παραγωγή ζάχαρης και στην ανάπτυξη αγροτοβιομηχανικών δραστηριοτήτων, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της εταιρίας Επίλεκτος που συνήλθε σήμερα 30/12/2011 με αυξημένη απαρτία της τάξης του 75,88%. 

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας που αφορά το σκοπό αυτής με την αντικατάσταση του εδαφίου ζ ως εξής:

ζ) η ίδρυση – λειτουργία εργοστασιακών μονάδων για την παραγωγή, κατασκευή και συναρμολόγηση φωτοβολταϊκών πηγών ενέργειας, του απαιτούμενου προς τούτο εξοπλισμού καθώς και η ίδρυση – λειτουργία εργοστασιακών μονάδων για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) ή/και βιομάζα, η συμμετοχή σε εταιρείες του αυτού ή παρεμφερούς σκοπού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εκμετάλλευση (αγορά και πώληση) ρύπων. Η εξαγορά ή ίδρυση και εκμετάλλευση εργοστασίων παραγωγής ζάχαρης και κάθε είδους γλυκαντικών ουσιών ή παραπροϊόντων αυτών ή οποιουδήποτε άλλου γεωργικού προϊόντος, η συμμετοχή σε εταιρείες του αυτού ή παρεμφερούς σκοπού και η ανάπτυξη αγροτοβιομηχανικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Γ.Σ. αποφάσισε για την διανυόμενη χρήση οι αμοιβές του Δ.Σ. να είναι μειωμένες κατά 20% σε σχέση με τις καταβληθείσες την προηγούμενη χρήση.

Τέλος, εκλέχθηκαν ως μέλη της επιτροπής ελέγχου οι κκ. α) Γεώργιος Μέργος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος β)Νικόλαος Λαποκωνσταντάκης , ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, και γ) Ηλίας Θεοδώρου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v