Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Προς απόκτηση του 100% της Mothercare

Την από 17/11/04 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας για εξαγορά μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20% της εταιρίας Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη στην οποία συμμετέχει σε ποσοστό 80% και την υπογραφή συμφωνητικού πώλησης, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας. Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.

Κλουκίνας: Προς απόκτηση του 100% της Mothercare
Την από 17/11/04 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας για εξαγορά μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20% της εταιρίας Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη στην οποία συμμετέχει σε ποσοστό 80%, γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας.

Ειδικότερα, απόφασίστηκε η εξαγορά του υπόλοιπου 20% της εταιρίας Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη (Mothercare) από τον σημερινό μέτοχό της ήτοι την εταιρεία με την επωνυμία ”Balmerine Management LTD”, με τίμημα 10.000.000 ευρώ, ούτως ώστε η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας να αποκτήσει το 100%.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αγορά των μετοχών αυτών κρίνεται επωφελής, προκειμένου να επιτευχθεί η συγχώνευση με απορρόφηση των δύο εταιριών, δεδομένου ότι μετά την αγορά των 65.000 μετοχών η εταιρία θα κατέχει πλέον το σύνολο των μετοχών της Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη, ανερχόμενο σε 325.000 μετοχές και θα είναι δυνατή η συγχώνευση με απορρόφηση των δύο εταιριών.

Η απόφαση αυτή οριστικοποιήθηκε με την υπογραφή απο τους συμβαλλόμενους ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης μετοχών σήμερα την 17η Νοεμβρίου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v