Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Lavisoft με την E-Value

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η LAVISOFT με την E-Value θυγατρική του Ομίλου Cosmote, για την επέκταση του εγκατεστημένου συστήματος της Access Master.

Συνεργασία της Lavisoft με την E-Value
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η LAVISOFT με την E-Value θυγατρική του Ομίλου Cosmote, για την επέκταση του εγκατεστημένου συστήματος της Access Master.

Το Access Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT. Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς αναγνώρισης (Access Control Readers), για τη διαχείριση της ασφάλειας στα θέματα που αφορούν τον έλεγχο πρόσβασης των εργαζομένων σε διαβαθμισμένους χώρους, όπως το άνοιγμα θυρών, τουρνικέ, μπαρών, χώρων στάθμευσης κλπ.

Το Access MaSter μπορεί να συνεργασθεί απόλυτα με το σύστημα ωροσήμανσης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού Time MaSter, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, που θέλουν να συνδυάσουν τον έλεγχο της πρόσβασης και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν μία λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού δεν απαιτείται ξεχωριστός εξοπλισμός για το κάθε σύστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v