Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Μερική αλλαγή στη χρήση κεφαλαίων

Τη μερική αλλαγή στη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, ενέκρινε η β’ επαναληπτική εξ’ αναβολής γενική συνέλευση της 18ης Νοεμβρίου 2004 της εταιρίας Ιντεάλ. Για τα υπόλοιπα θέματα της γ.σ. δεν ελήφθησαν αποφάσεις λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ιντεάλ: Μερική αλλαγή στη χρήση κεφαλαίων
Τη μερική αλλαγή στη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε με την από 10.07.2001 απόφαση των μετόχων, ενέκρινε η β’ επαναληπτική εξ’ αναβολής γενική συνέλευση της 18ης Νοεμβρίου 2004 της εταιρίας Ιντεάλ, με απαρτία μετόχων κοινών μετοχών 36,50% και προνομιούχων μετοχών 50,40%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας κατά τη διάρκεια της γ.σ. εγκρίθηκε ο ορισμός συνήθους απαρτίας και πλειοψηφίας για τη λήψη απόφασης από τη γενική συνέλευση για την έκδοση απλού ή ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου και ορισμός και του διοικητικού συμβουλίου ως αρμόδιου οργάνου για την έκδοση ομολογιακών δανείων.

Σημειώνεται, πως για τα παρακάτω θέματα δεν ελήφθησαν αποφάσεις, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.

* Αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου μετοχής καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής της εταιρίας, με συνένωση μετοχών (reverse split).

* Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας προς συμψηφισμό ζημιών της με μείωση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής με δικαίωμα ψήφου καθώς και προνομιούχου χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχής.

* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών καθώς και νέων προνομιούχων χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχών, με τιμή έκδοσης, η οποία θα μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.

* Έκδοση από την εταιρία κοινού ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v