Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβαση έργου από την ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική

Υπεγράφη από την εταιρεία ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική Α.Ε. η σύμβαση υποκατάστασης αναδόχου για την ολοκλήρωση κατασκευής έργου στη νέα Εθνική οδό, έναντι εργολαβικού ανταλλάγματος €18.993.353,29.

Σύμβαση έργου από την ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική
Η εταιρία ΑΕΓΕΚ ανακοίνωσε ότι υπεγράφη από τη συγγενή εταιρία ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική Α.Ε. η σύμβαση υποκατάστασης αναδόχου για την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου «Κάθετος Άξονας Εγνατίας Οδού Αρδάνιο-Ορμένιο. Τμήμα Μάνδρα-Ψαθάδες(80.3)», έναντι εργολαβικού ανταλλάγματος €18.993.353,29.

Η σύμβαση υπογράφηκε ύστερα από έγκριση από την Αναθέτουσα Αρχή Εγνατία Οδός Α.Ε. της μερικής υποκατάστασης της αρχικής αναδόχου Βιοτέρ ΑΕ από την ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική ΑΕ, με ευθύνη της αρχικής αναδόχου για το ήδη εκτελεσθέν αντικείμενο.

Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκλήρωση των εργασιών της νέας Εθνικής οδού από τον οικισμό Μάνδρας μέχρι τον οικισμό Ν. Ψαθάδων, από την Χ.Θ. 2+400 μέχρι την Χ.Θ. 16+400.

Στην εν λόγω εργολαβία περιλαμβάνεται επίσης η ολοκλήρωση των εργασιών της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής στο αντίστοιχο τμήμα, από την Χ.Θ. 1+232,26 μέχρι την Χ.Θ. 14+728,66, η αποκατάσταση και διαμόρφωση του εγκάρσιου και πλευρικού δικτύου τοπικών οδών καθώς και η κατασκευή δύο Ανισόπεδων Κόμβων.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δεκατέσσερις (14) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v