Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Νέα εταιρική ιστοσελίδα

Με 100 χρόνια επιτυχημένης δράσης στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα και έντονη διεθνή παρουσία, η Lavipharm προβάλλει τους τομείς δραστηριοποίησής της μέσα από την καινούρια ιστοσελίδα της, www.lavipharm.com

Lavipharm: Νέα εταιρική ιστοσελίδα
Με 100 χρόνια επιτυχημένης δράσης στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα και έντονη διεθνή παρουσία, η Lavipharm προβάλλει τους τομείς δραστηριοποίησής της μέσα από την καινούρια ιστοσελίδα της, www.lavipharm.com., αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Η νέα ιστοσελίδα της Lavipharm περικλείει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις αξίες των 100 ετών ζωής της εταιρείας, καθώς και την εξέλιξή της ανάμεσα στους δύο αιώνες (1911-2011).

Στην ιστοσελίδα www.lavipharm.com, ξετυλίγεται όλη η ιστορία της, μέσα από γεγονότα σταθμούς που σημάδεψαν την πορεία της.

Η Lavipharm, που ξεκίνησε ως μια οικογενειακή ελληνική αντιπροσωπεία φαρμάκων, κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει από δύο παγκόσμιους πολέμους, αλλά και στη συνέχεια να αναπτυχθεί σε ένα διεθνή αναγνωρίσιμο φαρμακευτικό Όμιλο, με αξιόλογα επιτεύγματα στην έρευνα και ανάπτυξη, διεθνείς συνεργασίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες, παραδοσιακά στο χώρο του φαρμακείου.

Δυναμική, εύχρηστη και γρήγορη, η νέα ιστοσελίδα της Lavipharm απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που ενδιαφέρονται να μάθουν για την εταιρεία, τα προϊόντα, την υγεία ή αναζητούν συνεργασία. Παράλληλα, κατευθύνει τους επισκέπτες με σχετικά links και σε άλλες δραστηριότητες του Ομίλου που έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, όπως η Castalia (www.castalia-derm.com), η Pharma PLUS (www.pharmaplus.gr) και η Hitex (www.hitex-co2.com).

Η Lavipharm, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1995, διαθέτει ξεχωριστή ενότητα για την πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η οποία περιλαμβάνει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα οικονομικά δεδομένα, τους ετήσιους απολογισμούς, στοιχεία για τη μετοχή της, κ.α. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη δομή, τη λειτουργικότητά της και την πληθώρα των πληροφοριών που διαθέτει, καλύπτουν κάθε ανάγκη ενημέρωσης του επισκέπτη.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v