Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Aύξηση 5,5% στα κέρδη προ φόρων εννεαμήνου

Με αύξηση 5,5% στα κέρδη προ φόρων της μητρικής και 5,1% του ομίλου, έκλεισε το εννεάμηνο του 2004 για την Byte Computer. Οι πωλήσεις της μητρικής αυξήθηκαν κατά 8,42%, ενώ του ομίλου παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Byte: Aύξηση 5,5% στα κέρδη προ φόρων εννεαμήνου
Αύξηση κατά 8,42% σημείωσαν οι πωλήσεις της Byte Computer στο εννιάμηνο του 2004, καθώς ανήλθαν σε 25,54 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας έφτασαν τα 2,1 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 5,51% σε σχέση με τα αντίστοιχα κέρδη του εννιαμήνου του 2003.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της εταιρίας παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ανερχόμενες σε 30,32 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων έφθασαν τα 2,13 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας αύξηση 5,11%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν στα 3,69 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 8,92%.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Byte Computer συνέχισε και το εννιάμηνο του 2004 την κερδοφόρα πορεία που πραγματοποιεί με απόλυτη συνέπεια τα τελευταία 21 χρόνια, βελτιώνοντας σταθερά τα βασικά χρηματοοικονομικά της μεγέθη, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα τον τραπεζικό της δανεισμό, ολοκληρώνοντας τις προγραμματισμένες επενδύσεις της και εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που λαμβάνει έναντι των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v