Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθελοντική δράση από το Ξενοδοχείο Μ. Βρετανία

To Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, συμμετέχει στο πρόγραμμα υποστήριξης της οργάνωσης των εθελοντών «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και κάθε Δευτέρα (για όλο το 2012) αναλαμβάνει να προσφέρει 30 μερίδες φαγητού στο «Ίδρυμα Γαλήνη».

Εθελοντική δράση από το Ξενοδοχείο Μ. Βρετανία
To Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στα πλαίσια των Ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει στο πρόγραμμα υποστήριξης της οργάνωσης των εθελοντών «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 και κάθε Δευτέρα (για όλο το 2012) αναλαμβάνει να προσφέρει 30 μερίδες φαγητού στο «Ίδρυμα Γαλήνη» στο Μεταξουργείο, του Ιερού Ναού Αγ. Ασωμάτων Θησείου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εμπνεύστηκε από την εθελοντική εκστρατεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής με τίτλο: «Εμείς… Παρόλ’ όλα αυτά…ΜΠΟΡΟΥΜΕ», σε συνεργασία με την οργάνωση εθελοντών «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μια πράξη που υποδεικνύει ότι ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να ευαισθητοποιείται κοινωνικά ακόμα και σε δυσμενείς, για όλους μας, περιόδους.

Σε εποχές σαν την σημερινή η κάθε μικρή κίνηση καλής θελήσεως από το καθένα μας, μπορεί να είναι στη πραγματικότητα, μία πολύ σημαντική βοήθεια για το συνάνθρωπό μας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα συνεχίσει να δείχνει έμπρακτα ανθρωπιά και ευαισθησία σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Meridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v