Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Ολοκλήρωση έργου για Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Ολοκληρώθηκε έργο της Space Hellas Cyprus σε συνεργασία με τη LogosNet για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, που ως σκοπό είχε την εγκατάσταση συστήματος CCTV περιμετρικά, καθώς και εσωτερικά των κτιρίων της Αρχιεπισκοπής.

Space: Ολοκλήρωση έργου για Αρχιεπισκοπή Κύπρου
Ολοκληρώθηκε έργο της Space Hellas Cyprus σε συνεργασία με τη LogosNet για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, που ως σκοπό είχε την εγκατάσταση συστήματος CCTV περιμετρικά, καθώς και εσωτερικά των κτιρίων της Αρχιεπισκοπής και την κεντρική διαχείριση με χρήση της εφαρμογής διαχείρισης συστημάτων ασφάλειας «Guardian» της Space Hellas, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Εποπτείας εποπτεύονται με δικτυακές σταθερές και speed dome κάμερες, υψηλής ανάλυσης από 2 έως 5 megapixel & υποστήριξη του προτύπου Full HD στα 1080p (real time full high definition), οι εξωτερικοί, οι εσωτερικοί χώροι, το μουσείο, καθώς και η περίμετρος των εγκαταστάσεων της Αρχιεπισκοπής, ενώ παρέχεται η δυνατότητα τοπικής ηλεκτρονικής καταγραφής video και συναγερμών.

Η αρθρωτή αρχιτεκτονική του συστήματος επιτρέπει τη διαχείριση όλων των εικονοληπτών κάτω από μια κοινή υποδομή, ενώ ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις. Με το εν λόγω σύστημα διασφαλίζεται υψηλός βαθμός διαθεσιμότητας, υψηλή απόδοση, επεκτασιμότητα και απαράμιλλη ευκολία διαχείρισης από τους χειριστές και διαχειριστές του συστήματος.

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία της Space Hellas, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και η αποδεδειγμένη εμπειρία της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση έργων Ασφάλειας, προσφέρουν την απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη εφαρμογή τους σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v