Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚΕ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα

Η εταιρεία ΓΕΚΕ γνωστοποιεί την ανάκληση του εξαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και την εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τις ιδιότητες αυτών.

ΓΕΚΕ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα
Η εταιρεία ΓΕΚΕ γνωστοποιεί την ανάκληση του εξαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και την εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τις ιδιότητες αυτών η σύνθεση του οποίου θα έχει ως εξής:

α. Εμμανουήλ Μανουσάκης του Μανούσου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος.

β. Γεώργιος Κεφάλας του Κων/νου Μέλος του Δ.Σ.- Εκτελεστικό Μέλος

γ. Δωροθέα Κεφάλα του Γεωργίου, Μέλος του Δ.Σ.- Εκτελεστικό Μέλος.

δ. Κων/νος Κεφάλας του Γεωργίου, Μέλος του Δ.Σ.- Μη Εκτελεστικό Μέλος.

ε. Χρήστος Πάκης του Ευσταθίου, Μέλος του Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

στ. Ιωάννης Μαντούβαλος του Αποστόλου, Μέλος του Δ.Σ.- Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

ζ. Δημήτριος Μίχαλος του Χρήστου, Μέλος του Δ.Σ.- Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία του ως άνω Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται πενταετής, λήγουσα την 30η Μαρτίου 2017, που παρατείνεται αυτόματα μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει ομοφώνως εις την κα Δωροθέα Κεφάλα του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., να δεσμεύει και να εκπροσωπεί την Εταιρεία, με μόνη την υπογραφή της κάτω από την εταιρική επωνυμία. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της κας Δωροθέας Κεφάλα, την Εταιρεία δεσμεύει και εκπροσωπεί ο κος Γεώργιος Κεφάλας του Κων/νου, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., με μόνη την υπογραφή του κάτω από την εταιρική επωνυμία. Κατά τον τρόπο αυτό ενεργούντες οι ως άνω εξουσιοδοτούμενοι, έχουν την εντολή και το δικαίωμα να δεσμεύουν και εκπροσωπούν ο καθένας ξεχωριστά την Εταιρεία στις συναλλαγές της με τρίτους, να διαχειρίζoνται την εταιρική περιουσία και να αναλαμβάνουν για λογαριασμό της πάσης φύσεως υποχρεώσεις.

Ειδικά η εκπροσώπηση της Εταιρείας ενώπιον κάθε Διοικητικής, Αστυνομικής, Δικαστικής, Οικονομικής ή οιασδήποτε άλλης Αρχής, καθώς και ενώπιον όλων εν γένει των Πολιτικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων παντός βαθμού και δικαιοδοσίας, θα γίνεται από τον κο Εμμανουήλ Μανουσάκη του Μανούσου, Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v