Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριπλή βράβευση για την Πλαίσιο Computers

Τρία νέα βραβεία απέσπασε η Πλαίσιο Computers στις διοργανώσεις Corporate Superbrands Greece 2011-2012 και Tech Excellence Awards 2011.

Τριπλή βράβευση για την Πλαίσιο Computers
Για 3η συνεχή χρονιά διακρίθηκε ως «Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα» για το 2011 – 2012 στα πλαίσια του θεσμού Corporate Superbrands Greece και πιο συγκεκριμένα, φέτος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Πληροφορική.

Η ανάδειξη έγινε αφ’ ενός βάσει βαθμολόγησης της Κριτικής Επιτροπής, αφετέρου βάσει έρευνας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και σε εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρείν. Τα κριτήρια αφορούσαν τόσο στην Αναγνωρισιμότητα, στην Αξιοπιστία και στα Προϊόντα της Εταιρείας, όσο και σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εργασιακές Σχέσεις.
Το βραβείο για την Πλαίσιο Computers παρέλαβε η κα Νίκη Κρητικοπούλου από τον Έλληνα Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, κ Χάρη Οικονομόπουλο, στην Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2011-2012, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.

Επιπλέον, στα Tech Excellence Awards 2011 η Πλαίσιο Computers απέσπασε δύο βραβεία. Το καταναλωτικό κοινό την ανέδειξε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως “Shop of the year” για τα φυσικά καταστήματα και ως “e-shop of the year” της χρονιάς που πέρασε για το www.plaisio.gr .
Η πλήρης γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, συνδυαστικά με τις υποδειγματικές υπηρεσίες και ευκολίες πληρωμών, τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα κέρδισαν τους καταναλωτές.

Η τριπλή αυτή βράβευση αποδεικνύει την κυρίαρχη θέση της Πλαίσιο Computers στο χώρο της Τεχνολογίας, με συνέπεια ετών. Το υπερσύγχρονο Κέντρο Διοίκησης – Συναρμολόγησης – Διανομής στη Μαγούλα και μία Δυνατή Ομάδα 1.200 ανθρώπων που εξελίσσεται συνεχώς, είναι οι βάσεις για το άψογο shopping experience, που προσφέρει η Εταιρεία στους καταναλωτές, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v