Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Συμφωνία με Village Cinemas στο Smart Park

Η REDS ανακοινώνει την υπογραφή ιδιωτικού προσυμφωνητικού μακροχρόνιας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου έναντι εγγυήσεων, με την VILLAGE ROADSHOW για την ανάπτυξη συγκροτήματος 5 κινηματογραφικών αιθουσών στο SMART PARK.

Reds: Συμφωνία με Village Cinemas στο Smart Park
Η REDS ανακοινώνει την υπογραφή ιδιωτικού προσυμφωνητικού μακροχρόνιας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου έναντι εγγυήσεων, με την εταιρία “VILLAGE ROADSHOW” για την ανάπτυξη συγκροτήματος πέντε (5) κινηματογραφικών αιθουσών με υποστηρικτικές δραστηριότητες κυλικείου, cafe bar, καταστήματος λιανικής πώλησης ειδών κινηματογράφου και κατάστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, συνολικής επιφάνειας 3.450 τ.μ. περίπου, με την επωνυμία “Village Cinemas” για την τελική Β' Φάση του Εμπορικού Πάρκου “SMART PARK” στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.».

Η συγκεκριμένη χρήση είναι η πρώτη στο είδος της στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής η οποία θα συμπληρώσει το πλούσιο μίγμα των μεγαλύτερων εμπορικών αλυσίδων του λιανικού εμπορίου του Εμπορικού Πάρκου και θα ενισχύσει τον τομέα της αναψυχής μαζί με το παιχνιδότοπο “Village Playland”, 5 στρεμ. περίπου, και της παιδικής χαράς ελεύθερης χρήσης, 1 στρεμ. περίπου, καθώς και τις επιλογές των επισκεπτών των γειτονικών αναπτύξεων του ΑΤΤΙΚΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ και του Εκπτωτικού Χωριού της McARTHURGLEN.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v