Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΙΣ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα

Η εταιρία ΒΙΣ ανακοινώνει ότι τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, που εξελέγησαν κατά την έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της 30/04/2012, συγκροτήθηκαν σε σώμα με την από 30/04/2012 απόφαση του Δ.Σ. Επέκταση σκοπού.

ΒΙΣ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα
Η εταιρία ΒΙΣ ανακοινώνει ότι τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, που εξελέγησαν κατά την έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της 30/04/2012, συγκροτήθηκαν σε σώμα με την από 30/04/2012 απόφαση του Δ.Σ. 

Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας:

1. Δημήτριος Φιλίππου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος.

2. Αθανάσιος Φιλίππου, Αντιπρόεδρος - εκτελεστικό μέλος.

3. Γεώργιος Χατζηβασιλείου, Σύμβουλος - Γραμματέας του Δ.Σ. & και Γενικός Διευθυντής - εκτελεστικό μέλος.

4. Κυριάκος Σουπιωνάς, εκτελεστικό μέλος.

5. Φωκίων Τσίντος, μη εκτελεστικό μέλος.

6. Γεώργιος Μπαφίλιας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7. Εμμανουήλ Μαθάς, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του ανωτέρω Δ.Σ. είναι μέχρι την 30/04/2017.

Με την ίδια από 30/04/2012 απόφαση του ΔΣ διορίσθηκε επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρίας ο κ. Χρήστος Σαμιωτάκης.

Εξάλλου, η Γ.Σ. αποφάσισε την ένταξη στο καθεστώς αγοράς και πώλησης δικαιωμάτων εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου εντός της Κοινότητας με αντίστοιχη τροποποίηση της υπο§ 4.1.2. του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρίας υπό τον τίτλο «Σκοπός», η θα έχει εφεξής ως ακολούθως:

«4.1.2. Η εμπορία, διανομή, διάθεση και διακίνηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των υπό της εταιρίας παραγόμενων, επεξεργασμένων και μεταποιημένων προϊόντων ή/και παντός είδους εμπορευμάτων στους τόπους προορισμού τους με ίδια μεταφορικά μέσα ή μεταφορικά μέσα τρίτων. Η αγορά και πώληση δικαιωμάτων εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου».

Η διοίκηση της εταιρίας, εκτιμά ότι η παραπάνω επέκταση του σκοπού της εταιρίας, δεν θα επηρεάσει σημαντικά την οικονομική της κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v