Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Γενική Συνέλευση στις 29 Μαΐου

Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί στις 29 Μαΐου η Αλφα Γκρίσιν με βασικά θέματα μεταξύ άλλων την εκλογή νέου Δ.Σ. και Επιτροπής Ελέγχου, την αγορά ιδίων μετοχών και την αλλαγή στη χρήση των αντηθέντων κεφαλαίων.

Αλφα Γκρίσιν: Γενική Συνέλευση στις 29 Μαΐου
Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί στις 29 Μαΐου η Αλφα Γκρισιν με βασικά θέματα μεταξύ άλλων την εκλογή νέου Δ.Σ. και Επιτροπής Ελέγχου, την αγορά ιδίων μετοχών και την αλλαγή στη χρήση των αντηθέντων κεφαλαίων.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για  Η Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 11 Ιουνίου 2012.

Αναλυτικότερα, το Δ.Σ. θα προτείνει με ορίζοντα έως την 30.06.2013, την αγορά έως 1.487.010 μετοχών, ήτοι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, συνυπολογιζόμενων των όσων έχουν ήδη αποκτηθεί και διατηρούνται. Ως κατώτατη τιμή αγοράς προτείνεται το ποσό των 0,20 ευρώ ανά μετοχή και ως ανώτατη το ποσό των 1,20 ευρώ ανά μετοχή. 

Το Δ.Σ. θα προτείνει στη Γ.Σ. το υπόλοιπο προς διάθεση ποσό από τα αντληθέντα κεφάλαια της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 296.500 ευρώ, να μεταφερθεί από την εξυπηρέτηση των βραχυπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας προς ενίσχυση του Κεφαλαίου Κίνησης η οποία θα διαμορφωθεί πλέον στο ποσό των 450.866,25 ευρώ.

Τέλος, η εισήγηση του Δ.Σ. της εταιρίας στη Γ.Σ. για την εκλογή του νέου Δ.Σ. θα είναι η ακόλουθη:

- Νικόλαος Χ. Κακούσιος,
- Αλιόσσα Β. Γκρίσιν,
- Δημήτριος Γ. Παρθένης,
- Μάριος Μ. Καπενεκάκης,
- Ευαγγελία Ε. Ρούσσου,
- Δημήτριος Χ. Κλώνης,
- Δημήτριος Ο. Παπακωνσταντίνου,
- Σταύρος Α. Τσουκαντάς

Οι εξ αυτών Δημήτριος Ο. Παπακωνσταντίνου και Σταύρος Α. Τσουκαντάς θα εισηγηθεί όπως ορισθούν μη εκτελεστικά ανεξάρτητα μέλη αυτού, αφού τα ως άνω πρόσωπα δεν έχουν σχέση εξάρτησης προς αυτήν ή προς συνδεδεμένα με αυτήν πρόσωπα, σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 3016/2002.

Επίσης για μέλη της Επιτροπής Ελέγχου θα προτείνει τους εξής:
1. Κλώνης Δημήτριος, μη εκτελεστικό μέλος
2. Παπακωνσταντίνου Δημήτριος, μη εκτελεστικό μέλος
3. Τσουκαντάς Σταύρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v