Καθημερινή: Συμφωνίες για δύο νέα ένθετα

Συμφωνία με τις ”Ιονικές Εκδόσεις” για την κυκλοφορία ως ένθετου του περιοδικού ”Harper’s BAZAAR” στην κυριακάτικη έκδοση ανακοίνωσε η Καθημερινή. Επίσης, ως ένθετο στην κυριακάτικη έκδοση θα κυκλοφορεί και το περιοδικό ”Maison & Decorationη” μετά από την απόκτηση του 50% στη νεοσύστατη Maison Εκδοτική.

Καθημερινή: Συμφωνίες για δύο νέα ένθετα
Με τη μορφή ενθέτου θα κυκλοφορεί σε μια κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας ”Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κάθε μήνα το μηνιαίο γυναικείο περιοδικό Harper’s BAZAAR, σε συνεργασία με την εταιρία Ιονικές Εκδόσεις.

Η κυκλοφορία του ενθέτου θα αρχίσει από 16 Ιουνίου.

Επίσης, η εισηγμένη συμμετέχει με 50% στη νεοσύστατη εταιρία Maison Εκδοτική, η οποία έχει ως κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την έκδοση περιοδικών, εφημερίδων και κάθε είδους εντύπων.

Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 60.000 ευρώ και διαιρείται σε 60.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 1 ευρώ και η διάρκειά της ορίζεται σε 50 χρόνια.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Το περιοδικό Maison & Decoration, το οποίο θα εκδίδεται από την νέα εταιρία, θα κυκλοφορήσει με την μορφή του ενθέτου, κάθε μήνα, από το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο