Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΟΝ: Στις 8 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Την Ετήσια Γ.Σ. πραγματοποιεί στις 8 Ιουνίου 2012, η AXON, για να αποφασίσει μεταξύ άλλων τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό με απόσβεση συσσωρευμένων ζημιών.

ΑΧΟΝ: Στις 8 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση
Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί στις 8 Ιουνίου 2012, η Axon Συμμετοχών, για να αποφασίσει μεταξύ άλλων τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό με απόσβεση συσσωρευμένων ζημιών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Στοιχείων και πληροφοριών χρήσης 2011, ήτοι των Στοιχείων Κατάστασης Οικονομικής θέσης, των Στοιχείων Κατάστασης Συνολικών Εσόδων, των Στοιχείων της Κατάστασης Ταμειακών Ροών, των στοιχείων κατάστασης μεταβολών Ιδίων Κεφαλαίων και της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς μετά από προηγούμενη ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, αναφορικά με τα πεπραγμένα, την διαχείριση και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ως άνω χρήσης (από 1.1.2011 - 31.12.2011), σύμφωνα με το άρθρο 35 του Κ.Ν. 2190/1920.

Θέμα 3ο: Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2012 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

Θέμα 4ο: Εκλογή μελών επιτροπής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων

Θέμα 5ο : Έγκριση αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 6ο: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό με απόσβεση συσσωρευμένων ζημιών της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v