Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cyprus PB: Παράταση στην ανταλλαγή τίτλων

Η Cyprus Popular Bank Public ανακοίνωσε παράταση στις προτάσεις ανταλλαγής και προσφοράς υφιστάμενων εξαγοράσιμων ομολόγων μειωμένης εξασφάλισης (Lower Tier 2) με κυμαινόμενο επιτόκιο αξίας €450.000.000 που λήγουν το 2016.

Cyprus PB: Παράταση στην ανταλλαγή τίτλων
Η Cyprus Popular Bank Public ανακοίνωσε παράταση στις προτάσεις ανταλλαγής και προσφοράς υφιστάμενων εξαγοράσιμων ομολόγων μειωμένης εξασφάλισης (Lower Tier 2) με κυμαινόμενο επιτόκιο αξίας €450.000.000 που λήγουν το 2016, μέχρι 6 Ιουνίου, 2012.

Επιπλέον, η Cyprus Popular Bank Public ανακοινώνει ότι, η Πρόσκληση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, που θα γίνει στις 21 Ιουνίου, 2012 και ώρα 4:00 μμ στο The Sporting Club of Laiki Bank στο Γέρι, και το σχετικό Πληρεξούσιο Έγγραφο είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας (www.laiki.com / Τελευταία Νέα / Ετήσια Γεν. Συν. 21 Ιουνίου, 2012).

Επιπροσθέτως, η Πρόσκληση και το Πληρεξούσιο Έγγραφο έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (www.cse.com.cy) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και έχουν ταχυδρομηθεί στους μετόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο