Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: ΓΣ στις 29/6 για την εκλογή νέου ΔΣ

Η ΑΕΓΕΚ – Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων πραγματοποιεί την 72η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, την 29η Ιουνίου 2012 για την εκλογή νέου ΔΣ.

ΑΕΓΕΚ: ΓΣ στις 29/6 για την εκλογή νέου ΔΣ
Η ΑΕΓΕΚ – Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων πραγματοποιεί την 72η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, την 29η Ιουνίου 2012 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων (ατομικών και ενοποιημένων) οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) για τη χρήση 2011, συνοδευόμενων από τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτικού Γραφείου.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και του Ελεγκτικού Γραφείου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2011.

3. Εκλογή Ελεγκτικού Γραφείου (τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή) για τη χρήση 2012.

4. Έγκριση των καταβληθεισών αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσεως 2011. Προσδιορισμός και προέγκριση των κατά τα άνω αμοιβών για τις παρασχεθησόμενες υπηρεσίες στη χρήση 2012.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού.

6. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν. 3693/2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v