Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: ΓΣ στις 29/6 για διεύρυνση Σκοπού

Την διάθεση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προσθέτει στο Σκοπό της η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε., που θα πραγματοποιήσει την τακτική Γενική Συνέλευση την 29η Ιουνίου 2012.

ΕΚΤΕΡ: ΓΣ στις 29/6 για διεύρυνση Σκοπού
Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει την τακτική Γενική Συνέλευση την 29η Ιουνίου 2012, κατά την οποία θα προβεί σε διεύρυνση του σκοπού της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία στους Σκοπούς της εταιρείας προσθέτει την:

Διάθεση, αντιπροσώπευση, εμπορία, μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση εν γένει ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, υλικών, μηχανημάτων, εξαρτημάτων και παντός εν γένει εξοπλισμού και εργαλείων, προελεύσεως ημεδαπής ή αλλοδαπής, στο πλαίσιο ανάληψης έργων και προμηθειών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) για τη χρήση 2011, συνοδευόμενων από τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για τη χρήση 2011.

3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για τη χρήση 2011 και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για τις παρασχεθησόμενες υπηρεσίες τους από 01.01.2012 έως 31.12.2012.

4. Διεύρυνση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 4 (Σκοπός) του καταστατικού.

5. Εκλογή Ελεγκτικού Γραφείου (τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή) για τη χρήση 2012 και καθορισμός αμοιβής τους.

6. Διάφορες ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v