Τι απαντά η ΕΥΑΘ στο ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έντονα και αδικαιολόγητα εχθρική, καταδεικνύει επικίνδυνη σύγχυση ρόλων και έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς, επεσήμανε σήμερα με ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ.

Τι απαντά η ΕΥΑΘ στο ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έντονα και αδικαιολόγητα εχθρική, καταδεικνύει επικίνδυνη σύγχυση ρόλων και έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς, επεσήμανε σήμερα με ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ.

Αναλυτικότερα, σε συνέχεια δελτίου τύπου του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Θεσσαλονίκης της 6ης Ιουνίου 2012, σχετικά με συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ με στελέχη της γαλλικής εταιρείας Suez και μέλη του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), το οποίο και αναπαρήχθη από τα ΜΜΕ, ο Νίκος Παπαδάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση μιας ανώνυμης εταιρείας δέχεται όποιους ζητήσουν να τη δουν, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, πολύ δε περισσότερο όταν, όπως στην περίπτωση της Suez, κατέχουν το 5,5% των μετοχών της ΕΥΑΘ και πρόκειται άμεσα να ακολουθήσει γενική συνέλευση της εταιρείας.

Η συζήτηση δεν είχε καμία σχέση με την αποκρατικοποίηση, η οποία άλλωστε δεν είναι δουλειά της διοίκησης της εταιρείας - το ότι η Suez είναι πιθανός υποψήφιος σε περίπτωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το ελληνικό κράτος είναι γνωστό από καιρό. Η συνάντηση ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και αφορούσε στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης και την πορεία της εταιρείας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έντονα και αδικαιολόγητα εχθρική, καταδεικνύει επικίνδυνη σύγχυση ρόλων και έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v