Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Νίκας με τα Everest

H ΝΙΚΑΣ, σε συνεργασία με τα everest, δημιουργεί δυο νέα μοναδικά γευστικά προϊόντα, το ever-melt με Μοσχάρι και το κλασικό αγαπημένο Hot Dog.

Συνεργασία της Νίκας με τα Everest
H Νίκας, σε συνεργασία με τα everest, δημιουργεί δυο νέα μοναδικά γευστικά προϊόντα, το ever-melt με Μοσχάρι και το κλασικό αγαπημένο Hot Dog.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξειδίκευση των everest στο sandwich με τη γεύση και ποιότητα των αλλαντικών Νίκας είχε ως αποτέλεσμα ένα λαχταριστό sandwich με μοσχάρι ΝΙΚΑΣ, σως Tartare, ένταμ, τσένταρ, παρμεζάνα και σκληρό τυρί Δανίας και το απόλυτο Hot Dog με λουκάνικο Mοσχάρι ΝΙΚΑΣ, κέτσαπ και μουστάρδα.

Οι δύο νέοι γευστικοί πειρασμοί, που διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα everest, αποτελούν τα ιδανικά σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. To Ever Melt με Μοσχάρι και το Hot Dog συνδυάζουν με απόλυτη επιτυχία την υψηλή διατροφική αξία των αλλαντικών ΝΙΚΑΣ Mοσχάρι με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων everest.

Με ιδιαίτερο σεβασμό προς τους καταναλωτές και τις σύγχρονες διατροφικές τους τάσεις, η συνεργασία της ΝΙΚΑΣ με τα everest στοχεύει στη διάθεση ξεχωριστής και άριστης ποιότητας προϊόντων, ικανά να ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v