Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίλεκτος: Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος για την εταιρική χρήση που έληξε στις 30/6/2004 αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων (στις 14/1) η οποία μεταξύ άλλων εξέλεξε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Επίλεκτος: Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε η ΓΣ
Δεν θα διανείμει μέρισμα η Επίλεκτος για την εταιρική χρήση που έληξε στις 30/6/2004 σύμφωνα με σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2005, στην οποία μεταξύ άλλων εκλέχθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, στην ετήσια γενική συνέλευση όπου παραστάθηκε το 77,06% του μετοχικού κεφαλαίου επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Απόστολου Χρήστου Δοντά σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Κωνσταντίνου Χρήστου Δοντά κατά πλειοψηφία των παρισταμένων με ψήφους 18.199.352, ήτοι ποσοστό 53,13%.

Επίσης, και όσον αφορά στο θέμα για λήψη απόφασης σχετικά με τη διάθεση κερδών, αποφασίσθηκε η μη διανομή μερίσματος κατά πλειοψηφία των παρισταμένων (53,13%).

Επίσης, η γενική συνέλευση εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου είναι οι: Ηλίας Αποστ. Δοντάς-μη εκτελεστικό μέλος, Ευριπίδης Χαρ. Δοντάς-εκτελεστικό μέλος, Απόστολος Ηλία Δοντάς-εκτελεστικό μέλος, Απόστολος Χρ. Δοντάς-εκτελεστικό μέλος, Γρηγόριος Ε. Μπιτσικώκος-μη εκτελεστικό μέλος, Τριαντάφυλλος Αντ. Ελευθερίου-ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Σπυρίδων Στ. Σαραντόπουλος-ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v