Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση της Lavipharm

Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ομίλου με περιορισμό των διοικητικών και άλλων εξόδων, αναφέρει η Lavipharm.

Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση της Lavipharm
Η Lavipharm ενημερώνει ότι με στόχο την ταχύτερα δυνατή άρση του κριτηρίου (σχέση Ενοποιημένων αποτελεσμάτων προς Ενοποιημένα Ίδια Κεφάλαια, όπως απεικονίζονται στις Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της 31/12/2011) που είχε ως επακόλουθο την υπαγωγή των μετοχών της στην κατηγορία της Επιτήρησης, η διοίκηση της Εταιρίας επικεντρώνει την στρατηγική της στη βελτίωση των ιδίων κεφαλαίων του Ομίλου και την κερδοφορία του.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται η αναδιάρθρωση και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας του Ομίλου με περιορισμό των διοικητικών και άλλων εξόδων και η επικέντρωση των πόρων στις ιδιαίτερα κερδοφόρες και αναπτυσσόμενες δραστηριότητες των εξαγωγών και των νέων εγχώριων προϊόντων σε στοχευμένες αγορές.

Παράλληλα, εξετάζεται η αναδιάρθρωση θυγατρικών εταιρειών και ζημιογόνων δραστηριοτήτων και η εκμετάλλευση υφιστάμενων δομών για τη δημιουργία εσόδων από παροχή υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v