Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ της Medihelm

Στο 98,92% από 98,83% προηγουμένως ανήλθε η συμμετοχή της Ελγέκα στη θυγατρική Medihelm Φαρμακαποθήκη μετά την εξ ολοκλήρου κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην εν λόγω εταιρία, όπως ανακοίνωσε η Ελγέκα.

Ελγέκα: Κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ της Medihelm
Στο 98,92% από 98,83% προηγουμένως, ανήλθε η συμμετοχή της ΕΛΓΕΚΑ στη θυγατρική Medihelm Φαρμακαποθήκη μετά την εξ ολοκλήρου κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίουστην εν λόγω εταιρία από την ΕΛΓΕΚΑ.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι στις 06/09/2012, κατέβαλε το ποσό των 238.000 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της εταιρίας «MEDIHELM ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε.» προς υλοποίηση της από 29/06/2012 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. μετά τη ρητή και ανεπιφύλακτη δήλωση του έτερου μετόχου ότι δεν θα συμμετάσχει στην παραπάνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «MEDIHELM ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε.», ανέλαβε να καλύψει εξ’ολοκλήρου την εν λόγω αύξηση και ως εκ τούτου το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω εταιρία αυξάνεται από 98,83% σε 98,92% περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v