Παρουσία της ΕΥΑΘ στη φετινή 77η ΔΕΘ

Με κατασκευές από πηλό, επιτραπέζια, παζλ και ζωγραφική άνοιξε το Σαββατοκύριακο το περίπτερο της ΕΥΑΘ στη φετινή 77η ΔΕΘ (Περίπτερο 15, Stand 16, κοντά στην πύλη της πλατείας Συντριβανίου).

Παρουσία της ΕΥΑΘ στη φετινή 77η ΔΕΘ
Με κατασκευές από πηλό, επιτραπέζια, παζλ και ζωγραφική άνοιξε το Σαββατοκύριακο το περίπτερο της ΕΥΑΘ στη φετινή 77η ΔΕΘ (Περίπτερο 15, Stand 16, κοντά στην πύλη της πλατείας Συντριβανίου).

Η ΕΥΑΘ φέτος, από κοινού με την ΕΥΔΑΠ, διαθέτει «παιδική γωνιά» με παιχνίδια σχετικά με το νερό και το περιβάλλον. Μάλιστα, την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, η μουσειοπαιδαγωγός Ανθή Χρυσοπούλου θα απασχολεί τα παιδιά (από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.) με κατασκευές από πηλό, παιχνίδια και «μουσικές του νερού».

Στο φετινό περίπτερο της ΕΥΑΘ οι επισκέπτες ενημερώνονται για τη νέα μονάδα ξήρανσης ιλύος, που λειτουργεί από τις αρχές του 2012 στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων στη Σίνδο, για τη διάθεση από την ΕΥΑΘ ιλύος στη γεωργία όπως και επεξεργασμένων λυμάτων από την ΕΕΛΘ για την άρδευση καλλιεργειών.

Η 77η ΔΕΘ θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012. Λειτουργεί καθημερινά 4 μ.μ. - 10 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 10 π.μ. - 10 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v